Οι περισσότεροι στα ταξίδια τους αναζητούν χαμηλό κόστος διαμονής αλλά ιδιαίτερα σε δημοφιλείς προορισμούς αυτό είναι δύσκολο και οι πλατφόρμες τύπου Airbnb δεν αποτελούν πάντα λύση.
Στο Παρίσι, μια από τις πιο ακριβές πόλεις στη διαμονή, σκέφτηκαν να άλλο τρόπο. Η Louvre Hotels Group δημιούργησε το πρώτο Hosho που αποτελεί ένα αναβαθμισμένο hostel. Στο Hosho όπως ονομάζεται, ο ύπνος γίνεται μέσα σε κάψουλες. Κάθε κάψουλα περιλαμβάνει ένα κρεβάτι, κλινοσκεπάσματα, μια λάμπα ανάγνωσης, έναν καθρέφτη, ένα ασφαλές ατομικό ντουλαπάκι, ηλεκτρικές πρίζες και μια κουρτίνα συσκότισης για να απολαύσετε μια ξεκούραστη νύχτα. Δεν είναι ότι πιο άνετο αλλά στοιχίζει μόλις 20 ευρώ τη βραδιά σε μια πόλη όπως το Παρίσι, που η μέση τιμή διανυκτέρευσης κυμαίνεται στα 145 ευρώ.
Οι κάψουλες βρίσκονται μέσα σε δωμάτια που περιλαμβάνουν έως και οκτώ. Υπάρχουν δωμάτια με κάψουλες μικτές ή μόνο για γυναίκες. Προσφέρει επίσης μια σειρά υπηρεσιών όπως τραπεζαρία, μπαρ, πλυντήριο, φούρνοι μικροκυμάτων, μηχανήματα αυτόματης πώλησης ελαφρών γευμάτων και πρόσθετα ερμάρια.
Το Hosho, βρίσκεται στο νότιο άκρο του Παρισιού, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό Porte d’Italie του μετρό, και διαθέτει 236 κάψουλες σε 39 δωμάτια με ντους και τουαλέτες.
Στους χώρους του κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και το νεανικό ντιζάιν.
Καλή διαμονή…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments