Η Μαγνησία και ειδικότερα ο Βόλος, το Πήλιο και το αεροδρόμιο Αγχιάλου, θα έχουν την τιμητική τους στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης «Καλημέρα» (Dzien Dobry) ως αποτέλεσμα του ταξιδιού εξοικείωσης ( press trip) για τηλεοπτικό συνεργείο του ιδιωτικού καναλιού ΤVN.
Το ταξίδι διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και επιχειρηματίες τουρισμού της περιοχής, στο πλαίσιο της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ για την προβολή στο εξωτερικό των λιγότερο γνωστών τουριστικών περιοχών της χώρας μας, που όμως έχουν να επιδείξουν πλήθος θεματικών τουριστικών προϊόντων για διακοπές όλο το χρόνο.
Είναι σημαντικό να τονισθεί, ότι, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου δεν υποδέχεται προς το παρόν πτήσεις από την Πολωνία.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, το πρόγραμμα περιελάβανε γαστρονομικές εκδηλώσεις, μαθήματα μαγειρικής, επίσκεψη σε φάρμα με ελληνικά προϊόντα, διαδρομή σε μονοπάτια του Πηλίου, επίσκεψη σε πολιτιστικούς χώρους και ιδρύματα, επίσκεψη στις όμορφες παραλίες της περιοχής, καθώς και συνεντεύξεις με τους κατοίκους.
Την τελευταία 3ετία η Πολωνία έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες αγορές προέλευσης τουριστών στη χώρα μας με 907.000 αεροπορικούς επισκέπτες το 2019, ενώ την δύσκολη χρονιά του 2020 κατέλαβε την 5η θέση στις αφίξεις από το εξωτερικό 284.000 επισκέπτες μέσω αεροπορικών πτήσεων). Για το 2021, οι επισκέπτες από την Πολωνία αναδεικνύονται σε σημαντική δύναμη στην ελληνική αγορά με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να την αναδεικνύουν στην τρίτη θέση των αεροπορικών αφίξεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments