Η Εταιρεία TRD TOUREDIMA Ltd είναι συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην Κινέζικη αγορά όσον άφορα την προώθηση των τομέων Τουρισμού, ακινήτων-επενδύσεων και λοιπών υπηρεσιών η προϊόντων που θα είχαν ενδιαφέρον .
Με εμπειρία στους ανωτέρω τομείς και πρόσφατα στην Κινέζικη Αγορά οργανώνει το TRD China Business Silk Road το όποιο θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2017 ( τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο) και θα καλύψει την Νότια και Νοτιοανατολική Κίνα ( από Σαγκάη μέχρι Κουνμίγκ και από Τσενγκτού μέχρι Καντόνα ) με πληθυσμό περίπου 300 εκατομμυρίων.
Κατά την διάρκεια του TRD China Business Silk Road η ομάδα της εταιρείας θα έχει παρουσιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και επισκέψεις σε μεγάλα Τουριστικά Γραφεία, Εταιρείες ακίνητων, Μεταναστευτικά Γραφεία , Δικηγορικές εταιρείες, Επενδυτικές εταιρείες καθώς και σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς και στελέχη σχετικά με την αποστολή .
Tα στοχευόμενα και αναμενόμενα αποτελέσματα του TRD China Business Silk Road είναι η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων μικρών η μεγάλων τα οποία θα ενισχύσουν την οικονομία και ανάπτυξη της χώρας. Οι δυναμικοί και ενδιαφέροντες τομείς της οικονομίας όπως είναι ο Τουρισμός, η αγορά ακινήτων , οι επιχειρηματικές ευκαιρίες , και η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των Κινέζων για εναλλακτική εκτός Κίνας , δημιουργούν αισιόδοξες προβλέψεις για την χώρα .
Περισσότερες πληροφορίες: Θεόδουλος Θεοδούλου 6977483408
Email: info@touredima.com www.touredima.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments