Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της ελληνικής Celestyal Cruises. Είναι η πρώτη διέλευση του Olympia για το φετινό καλοκαίρι και θα το βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη μέχρι το τέλος Αυγούστου.
Μετά από πολλά χρόνια, το Olympia είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που παίρνει επιβάτες και από τη Θεσσαλονίκη. Από το πρωί επιβιβάζονται επιβάτες από τη Βόρεια Ελλάδα από τα Βαλκάνια και χώρες της Δυτικής Ευρώπης που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πάνε στο Λαύριο για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους.
Η κρουαζιέρα που θα κάνουν είναι εφτά διανυκτερεύσεων και ονομάζεται «Μυθικό αρχιπέλαγος». Περιλαμβάνει διάσημους προορισμούς στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Αύριο το Olympia θα βρίσκεται μέχρι τις δυο μετά τα μεσάνυχτα στην διάσημη Μύκονο, μετά στη μαγευτική Σαντορίνη, την κοσμοπολίτικη Ρόδο, την ανανεωμένη Λεμεσό στην Κύπρο, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, την ιστορική Αθήνα και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για την αποβίβαση την άλλη Τρίτη.
Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από τα 699 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, όλα τα γεύματα στο πλοίο, διασκέδαση εν πλω, απεριόριστα κλασικά ποτά, δυο οργανωμένες εκδρομές σε Ρόδο και Λεμεσό, μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην πόλη της Μυκόνου και τα φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνονται επίσης και τα λιμενικά τέλη. Τα παιδιά έως 11 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ.: 216 4009999, στη σελίδα celestyal.com ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments