Ο Λουκάς Τσακιρίδης (φώτο) με το ομώνυμο τουριστικό του γραφείο (Tsakiridis Travel) στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται με την κρουαζιέρα πάνω από τριάντα χρόνια. Δικαίως θεωρείται το πιο εξειδικευμένο τουριστικό γραφείο για αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο διακοπών. Παράλληλα το γραφείο παρείχε μέχρι πρόσφατα και άλλου είδους τουριστικές υπηρεσίες (μεταπώληση εκδρομών, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ)
Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό, ασχολείται πλέον μόνο με την κρουαζιέρα, όπως δηλώνει και η νέα ταμπέλα στην πρόσοψη του γραφείου του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως μας εξηγεί ο κ. Τσακιρίδης: «Η κρουαζιέρα έχει πλέον γιγαντωθεί ως τουριστικό προϊόν και τρόπος διακοπών. Έχει γίνει πολυδιάστατη με τις εξελίξεις συνεχώς να τρέχουν. Απαιτεί πλέον απόλυτη αφοσίωση και εξειδίκευση. Πρέπει να ήμαστε πολύ ενημερωμένοι για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε σωστά τους πελάτες μας αλλά και τα επιλεγμένα τουριστικά γραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε πως πρέπει να ασχοληθούμε πλέον μόνο με την κρουαζιέρα.
Ήδη έχουμε αναβαθμίσει την ιστοσελίδα μας www.tsakiridistravel.gr. Ο εμπλουτισμός της συνεχίζεται και σύντομα θα μπορεί κάποιος να αγοράζει την κρουαζιέρα του μέσα από αυτήν. Το πελατολόγιο μας δεν περιορίζεται πλέον μόνο στα όρια της Βόρειας Ελλάδας.
Επίσης έχουμε εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων μας και με άλλες μορφές κρουαζιέρας όπως τα ποταμόπλοια αλλά και τα mega yachts, γι’ αυτούς που αποφεύγουν την πολυκοσμία και αναζητούν διαφορετικούς προορισμούς και συγκινήσεις…»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments