Στις 29 Μαΐου θα ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά τις κρουαζιέρες της η Celestyal Cruises. Αυτό θα γίνει με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Η έναρξη της σεζόν είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τέλος Απριλίου.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία: «Η νέα ημερομηνία επανέναρξης αντικατοπτρίζει τον οδικό χάρτη που ανακοίνωσε πρόσφατα το Υπουργείο Τουρισμού, τόσο για το «άνοιγμα» του τουρισμού όσο και της κρουαζιέρας στην Ελλάδα για την τουριστική περίοδο 2021. Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τα 599€ ανά άτομο, και θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, το Λαύριο, τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κρήτη.
Η επανέναρξη της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, αξιοποιώντας το ιδανικό του μέγεθος. Καθώς περισσότερες χώρες «ανοίγουν» εκ νέου με αυξημένη ζήτηση, η εταιρεία θα ανακοινώσει εν ευθέτω χρόνω το πρόγραμμα του υπόλοιπου στόλου της για το 2021. Μέχρι τότε, το Celestyal Crystal θα χρησιμοποιεί δύο λιμάνια επιβίβασης στην Αθήνα, το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι του Λαυρίου, προφέροντας την επιλογή πιο σύντομων Ειδυλλιακών κρουαζιέρων τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων, πέραν αυτών των επτά διανυκτερεύσεων. Οι μικρότερες κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από το Λαύριο και το Σάββατο από τον Πειραιά, αντίστοιχα.
Οι επισκέπτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κρατήσεις για προγραμματισμένες κρουαζιέρες από τα τέλη Απριλίου μέχρι και το Μάιο και ακυρώθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πιστωτικό σημείωμα για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit/ FCC) με δυνατότητα επιστροφής του 100% του καταβληθέντος ποσού, συν δώρο ένα επιπλέον πιστωτικό σημείωμα, ισάξιο με το 20% του ναύλου της κρουαζιέρας που έχει καταβληθεί για μία μελλοντική κράτηση
Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments