Καθώς στο Ισραήλ οι εμβολιασμοί προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, η χώρα αναμένεται να αποκτήσει από τις πρώτες την πολυπόθητη ανοσία. Αυτό έχει δημιουργήσει τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα καθώς καθώς σύντομα οι περιορισμοί θα μειωθούν στο ελάχιστο.
Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ξενοδοχεία του Ισραήλ δέχονται από τώρα πάρα πολλές κρατήσεις για το επόμενο φθινόπωρο, κυρίως από γκρουπ θρησκευτικού τουρισμού και όχι μόνο.
Ενδιαφέρον για το Ισραήλ δείχνει και η κρουαζιέρα κάτι που αφορά και την Ελλάδα και Κύπρο. Η Royal Caribbean International, από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας, ανακοίνωσε πως το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο της Odyssey of the Seas, που μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε από τα ναυπηγία, θα ξεκινήσει το Μάιο κρουαζιέρες από το Ισραήλ προς Κύπρο (Λεμεσό) και Ελλάδα (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο και Αθήνα).
Η ιδιαιτερότητα αυτών των κρουαζιέρων είναι ότι όλο το πλήρωμα και όλοι οι επιβάτες άνω των 16 ετών θα είναι εμβολιασμένοι. Έτσι θα γίνονται δεκτοί άνευ περιορισμών σε Ελλάδα και Κύπρο, σύμφωνα με τις πρόσφατες διακρατικές συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ αυτών των χωρών. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από 9 Μαρτίου.
Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas, είναι ένα θαύμα της ναυπηγικής τέχνης. Υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μεταφέρει πάνω από πέντε χιλιάδες επιβάτες ενώ εκτός από άνεση και πολυτέλεια προσφέρει μια τεράστια γκάμα συναρπαστικών δραστηριοτήτων, φαγητού και αναψυχής.
Δείτε πως είναι και το προσφέρει στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/L7MBsPo3fB0

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments