Η Λίμνη Πλαστήρα ή Λίμνη Ταυρωπού, βρίσκεται στο Νομό Καρδίτσας αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών λόγω του εξαιρετικού φυσικού περιβάλλοντος αλλά και των καλών τουριστικών υποδομών.

Οι τοπικοί φορείς όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.E. Καρδίτσας, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να προβληθεί τουριστικά η ευρύτερη περιοχή.

Έτσι το Σάββατο 11 Ιουλίου, οι παραπάνω φορείς συνδιοργάνωσαν μια φαντασμαγορική και πρότυπη εκδήλωση. Η Aerial Dance Performer Λίλα Ζαφειρούδη, αιωρούμενη από ένα αερόστατο, παρουσίασε εναέριο χορό με τα πολύχρωμα πανιά της πάνω από το εντυπωσιακό τοπίο της Λίμνης και κάτω από τις μελωδίες του συγκροτήματος Fortissimo Electric String Quartet. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο παραγωγής βίντεο κλιπ για την προώθηση του ορεινού τουρισμού και ειδικότερα του τουρισμού εμπειρίας του Ν. Καρδίτσας και της δυτικής Θεσσαλίας. Στο σενάριο ένα ζευγάρι επισκέπτεται την περιοχή και ζει σαράντα διαφορετικές εμπειρίες και μια εξ αυτών είναι η πτήση με το αερόστατο και ο εναέριος χορός.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments