Η Hainan Airlines, η τέταρτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κίνας ετοιμάζεται να ξεκινήσει πτήσεις από δυο Κινεζικές πόλεις προς την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορείς η Κινέζικη εταιρεία ζήτησε και έλαβε άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροποριας της Κίνας για δυο δρομολόγια:

Σεντσέν -Αθήνα: Δύο φορές την εβδομάδα από τον προσεχή Ιούλιο

Τσενγκτού -Αθήνα: Δύο φορές την εβδομάδα από τον προσεχή Αύγουστο

Το ενδεχόμενο αυτό θα αυξήσει θεαματικά της τουριστικές ροές των Κινέζων προς τη χώρα μας καθώς τώρα είναι μάλλον φτωχές καθώς από τα εκατομμύρια Κινέζων που επισκέπτονται την Ευρώπη στη χώρα μας φτάνουν λιγότεροι από 100 χιλιάδες το χρόνο.

Η Σεντσέν, είναι μια μεγάλη πόλη 20 εκατομμυρίων κατοίκων στο νότιο τμήμα της Κίνας. Θεωρείται σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στον κόσμο. Είναι το οικονομικό κέντρο της νότιας Κίνας και ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια παγκοσμίως. Η πόλη είναι έδρα πολλών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια εμπορευματοκιβωτίων στην χώρα.

H Τσενγκτού, είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα. Ο πληθυσμός της ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά οικονομικά, μεταφορικά και επικοινωνιακά κέντρα στην Δυτική Κίνα. Η εύφορη πεδιάδα Τσενγκτού στην οποία βρίσκεται, είναι γνωστή ως «Η Γη της Αφθονίας”. Οι αρχαιολογικές ανασκαφές ανέδειξαν την ιστορία της περιοχής που μετρά τέσσερις χιλιάδες χρόνια.

Η Hainan Airlines, διαθέτει στόλο 239 σύγχρονων αεροσκαφών και πετά σε 500 προορισμούς εντός και εκτός Κίνας ανάμεσα στους οπους και αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments