Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει για εξωστρέφεια και επαφή με τους επαγγελματίες του τουρισμού, το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Nikopolis, κάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και τα μέλη της Ένωσης σε μια εκδήλωση γνωριμίας.
Ο καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου και να γνωρίσουν τα στελέχη του σε ένα χαλαρό περιβάλλον.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, είπε πως το ξενοδοχείο Nikopolis είναι ένας εξαιρετικός χώρος, ένα κόσμημα για την πόλη της Θεσσαλονίκης. “Για αυτό και τα μέλη μας είναι σήμερα εδώ μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, ώστε να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εξαιρετικό προϊόν” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης. “Εδώ ήρθαμε για να κάνουμε δουλειά, να συνεργαστούμε και κυρίως να προσφέρουμε σαν τουριστικοί πράκτορες ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες μας σε σχέση με αυτές που βρίσκουν στο διαδίκτυο” είπε και συνέχισε απευθυνόμενος στους τουριστικούς πράκτορες “να είστε σίγουροι πως τον πελάτη που θα στείλετε εδώ, όχι μόνο δεν θα ακούσετε την περίφημη φράση: ” Που με έστειλες;” αλλά αντίθετα θα πάρετε και εύσημα! Δυστυχώς υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι όποιος έρθει εδώ, θα πληρώσει πολλά χρήματα. Αυτό είναι λάθος. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως δεν απευθύνεται σε “φτηνά τουριστικά πακέτα”, αφού οι παροχές του Nikopolis είναι ιδιαίτερα υψηλές. Επιπλέον αν έρθει κάποιος εδώ -ειδικά το καλοκαίρι- θα αισθανθεί σαν να βρίσκεται σε κάποιο θερινό resort και όχι σε ένα ξενοδοχείο πόλης, αφού το περιβάλλουν φοίνικες, ενώ υπάρχει και μια πισίνα πολύ μεγάλων διαστάσεων”.
Η Γαλάτεια Καλιακατσου Director of Sales and Marketing του ξενοδοχείου αφού ευχαρίστησε όλους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές παροχές του ξενοδοχείου ( γυμναστήρια, συνεδριακοί χώροι, meeting room, βραβευμένα εστιατόρια, μπαρ, χώροι αναψυχής, γήπεδα τένις κ.α) Τόνισε ότι είναι δίπλα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και το αεροδρόμιο. Δεν θεωρεί πως είναι μακριά από το κέντρο της πόλης αφού η πόλη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη στις αποστάσεις της,ενώ υπάρχει η δυνατότητα τράνσφερ από το ξενοδοχείο αν ζητηθεί.
“Στο θέμα φαγητού μπορούμε να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε ζήτηση διαφόρων εθνικοτήτων ή θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων. Τα στάνταρ μας είναι πολύ υψηλά, όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα. Σαράντα τετραγωνικά τα απλά και ογδόντα οι σουίτες, όλα σε ιταλικά σχέδια. Οι πελάτες μας το εκτιμούν αυτό” είπε ολοκληρώνοντας η κα Καλιακάτσου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments