Η Θεσσαλονίκη και η Λήμνος είχαν την τιμητική τους στην τελευταία -για το 2022- εκδήλωση προβολής ελληνικών προορισμών στην Γερμανία. Η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Γερμανίας διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση στην Φρανκφούρτη, με προσκεκλημένους εκπροσώπους επιλεγμένων διοργανωτών ταξιδιών, τουριστικών γραφείων καθώς και δημοσιογράφους της ευρύτερης περιοχής του κρατιδίου της Έσσης.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση στοχευμένων προορισμών από την Ελλάδα και συγκεκριμένα προορισμούς που υποστηρίζουν το συνδυαστικό μοντέλο city break/νησιωτικές διακοπές.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιος Μάντζαρης παρουσίασε τις ιδιαιτερότητες της Λήμνου με το πλούσιο γεωμορφολογικό της περιβάλλον, τη μακραίωνη ιστορία της, τις ποικίλες δραστηριότητες που παρέχει το νησί στους επισκέπτες του, καλύπτοντας τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Ένας άγνωστος παράδεισος που αναμένεται να αποκαλυφθεί και από την γερμανική αγορά καθότι η προσβασιμότητα στο νησί επιτυγχάνεται τόσο αεροπορικώς όσο και ακτοπλοϊκώς.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε γαστρονομικά με συνταγές από την Θεσσαλονίκη και τη Λήμνο με προϊόντα και κρασιά, χορηγία τοπικών παραγωγών.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments