Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Θέλοντας αν έρθει πιο κοντά στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία, η ΑΝΑΞ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ πρακτορεύσετε ΑΕ, κορυφαία στον χώρο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, ξεκίνησε μια σειρά από συναντήσεις εργασίας με ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων.
Η πρώτη έγινε πριν μερικές μέρες στο εστιατόριο Allegro στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΞ Ευριπίδης Ζάννης και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τη Θεσσαλονίκη.
Το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και φιλικό, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντήθηκαν όχι μόνο με τα στελέχη της ΑΝΑΞ αλλά και μεταξύ τους, να τα πουν σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, να θυμηθούν παλιές ιστορίες και να ανταλλάξουν απόψεις.
«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την μακρόχρονη συνεργασία μας και να σας διαβεβαιώσουμε πως περισσότερο από συνεργάτες είμαστε οι σύμμαχοι σας στην προσπάθεια που κάνετε να παρέχετε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες σας» είπε ο κ. Ζάννης, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων.
Το λόγο ζήτησε ο Μιχάλης Ζορπίδης, ιδιοκτήτης του ομώνυμου τουριστικού Οργανισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «με την ΑΝΑΞ και τον κ. Ζάννη συνεργάζομαι πάνω από τρεις δεκαετίες. Είναι ο μόνος προμηθευτής που δεν άλλαξα όλα αυτά τα χρόνια από όλους τους κλάδους. Και αυτό γιατί είναι πραγματικά ένας σύμμαχος μου. Ακόμη και όταν δεν είχα το δίκιο με το μέρος μου, έβρισκε τρόπο να αποζημιωθούμε και με την σειρά μας να αποζημιώσουμε τους πελάτες μας».
Ο κ. Ζάννης είπε πως η ΑΝΑΞ ετοίμασε πολλά καινούργια προϊόντα που δίνουν λύσεις σε πολλά θέματα ασφαλιστικής κάλυψης, ωστόσο επικεντρώθηκε στο νέο δημιούργημά του που είναι η ΑΝΑΞ Loyalty Card.
Όλα τα τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να συμμετέχουν στο Loyalty Card πρόγραμμα της ΑΝΑΞ καθώς στο τέλος τη χρονιάς και ανάλογα με την διακίνηση που κάνουν θα επιβραβεύονται με σημαντικές παροχές.
Οι συναντήσεις αυτές θα επαναληφθούν σύντομα στη Θεσσαλονίκη, σε περιφερικές πόλεις και την Αθήνα, προκειμένου η ΑΝΑΞ να έρθει πιο κοντά με όσο το δυνατόν περισσότερα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments