Είναι ωραία τα ελληνικά νησιά ωστόσο πολλές φορές η πρόσβαση σε αυτά είναι δύσκολη και προϋποθέτει σημαντικό κόστος. Έτσι η ηπειρωτική Ελλάδα εξίσου όμορφη και συναρπαστική αποτελεί μια πολύ καλή λύση διακοπών.

Στο Λουτράκι ένας  προορισμός αναγεννάται. Πρόκειται για το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidon resort, ένα ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα που για πολλά χρόνια ήταν το πιο μεγάλο και σημαντικό στην ευρύτερη περιοχή. Εδώ και μερικούς μήνες το ανέλαβε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International με σημαντικό χαρτοφυλάκιο σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το resort χωρίστηκε στα δυο. Το ένα μέρος έγινε Ramada Loutraki Poseidon Resort, και το άλλο Wyndham Loutraki Poseidon Resort. Kάτω από τις προδιαγραφές των δυο αυτών μεγάλων διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων λειτουργούν πλέον τα δυο αυτά ξενοδοχεία.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο resort που τα έχει όλα και είναι πνιγμένο κυριολεκτικά στο πράσινο. Οι διάσπαρτες χαμηλές κατασκευές των δωματίων που απλώνονται αμφιθεατρικά έχοντας θεά στον Κορινθιακό κόλπο είναι κυριολεκτικά μέσα σε δάσος δέντρων και λουλουδιών.

Διαθέτει τη δική του παραλία μήκους άνω των 800 μέτρων στην οποία έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά που κάνουν τον επισκέπτη να απολαύσει όλες τις χαρές της θάλασσας. Επίσης εντός του resort υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ, διάφοροι χώροι αναψυχής, αθλητικές εγκαταστάσεις, ακόμη και ένα μεγάλο αμφιθέατρο.

Οι τύποι των δωματίων είναι πολλοί (Residence Κτήριο, Superior Μπανγκαλόου, βίλες, σουίτες κλπ) για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας. Καθώς πολλοί φτάνουν εκεί με τα αυτοκίνητα τους υπάρχει στεγασμένο δωρεάν πάρκινγκ.

Όπως προαναφέραμε τη διαχείριση του resort ανέλαβε από το Μάρτιο η εταιρία Zeus international η οποία κάθε μέρα το βελτιώνει ακόμη περισσότερο με βάση τις προδιαγραφές της Wyndham και της Ramada. Το καλύτερο κομμάτι του ξενοδοχείου είναι αυτό με τις σουίτες που διαθέτουν τη δική τους πισίνα. Κυριολεκτικά δεν θέλεις να βγεις από εκεί καθώς απολαμβάνεις το μπάνιο σου στη δική σου πισίνα έχοντάς θεά τον Κορινθιακό κόλπο και την Πελοπόννησο.

Το σέρβις είναι εξαιρετικό ενώ δωρεάν wifi με καλές ταχύτητες υπάρχει σε όλα τα δωμάτια.

Το Resort εκτός από διακοπές ήλιου και θάλασσας μπορεί να αποτελέσει όαση για εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την πόλη του Λουτρακίου που είναι περίπου στα τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι ακόμη και ημερήσια εκδρομή στο καταπληκτικό Ναύπλιο το οποίο απέχει μια ώρα. Κόρινθος, Μυκήνες Νεμέα και τόσα άλλα είναι κοντά για να δώσετε στις διακοπές σας και περιηγητικό χαρακτήρα.

Από την Αθήνα απέχει περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο.

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments