Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία του κόσμο, η Marriott International, ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία ένταξης του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa στo brand της «The Luxury Collection», μετά από την εκτεταμένη ανακαίνιση του ξενοδοχείου. Το Patmos Aktis, a Luxury Collection Resort & Spa, Greece αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2024, και θα αποτελεί το μοναδικό πολυτελές θέρετρο στο νησί της Πάτμου.
Εμπνευσμένο από την πλούσια κληρονομιά του νησιού, το Patmos Aktis, a Luxury Collection Resort & Spa, Greece είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε έναν από τους ομορφότερους κόλπους του νησιού, το Γροίκο.
Το σχέδιο της ανακαίνισης το οποίο έχουν αναλάβει τα αρχιτεκτονικά γραφεία Stylianidis Vaggelis Architects και Anastassiadis Architecture & Design, περιλαμβάνει 56 δωμάτια, σουίτες και βίλες, την κατασκευή επιπλέον δωματίων το 2025, και τη δημιουργία ενός σύγχρονου εστιατορίου που θα σερβίρει τοπικά εδέσματα με μια μοντέρνα προσέγγιση και ένα μπαρ στη βεράντα με μαγευτική θέα τον κόλπο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments