Εν όψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το τουριστικό γραφείο Grecos.gr Travel, ένα από τα μεγαλύτερα της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε εκδήλωση για να ενημερωθούν τα στελέχη του για τα εκδρομικά προγράμματα της εορταστικής περιόδου.
Το workshop πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και σ΄αυτό παραβρέθηκαν εκπρόσωποι οργανωτών εκδρομών προκειμένου να τις παρουσιάσουν στα στελέχη του Grecos. Έγινε πλήρης ανάλυση των εκδρομικών πακέτων για τα Χριστούγεννα, την πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια.
Επίσης έγινε παρουσίαση των νέων στελεχών του Grecos.gr Travel που συνεχώς μεγαλώνει σε δραστηριότητα και συνεργάτες. Ακολούθησε γεύμα για ανταλλαγή απόψεων και σύσφιξη σχέσεων.
Η κίνηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες. Όπως τόνισε ο Πασχάλης Γερεμπακάνης, διευθυντής του γραφείου: «στόχος είναι να παραμείνει το GRECOS.gr Travel ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης τουριστικών πακέτων στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικές υπηρεσίας και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!»
Για μία ακόμα φορά υπερθεμάτισε την άποψη του για την ανάγκη συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μεγάλων τουριστικών γραφείων, με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών προϊόντων και την μεγαλύτερη δυνατή υλοποίηση εκδρομών και ευχήθηκε σε όλους δύναμη για τις απαιτητικές ημέρες που ακολουθούν!
Μπείτε και εσείς στο www.grecos.gr και περιπλανηθείτε σε ένα κόσμο εκδρομών που καλύπτει όλες τις επιθυμίες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments