Ο νεότερος χώρος φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη ακούει στο όνομα “Taskou Luxury Suites”. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην οδό Τάσκου Παπαγεωργίου 12 και ξεκίνησε να λειτουργεί στη 1 Νοεμβρίου.
Στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο του 1930 μετά από τη ριζική του ανακαίνιση. Τα 15 δωμάτια και σουίτες είναι άνετα, πολυτελή και ψηλοτάβανα, με άπλετο φυσικό φως που ανεμπόδιστα περνά από τα μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Όλα τα δωμάτια και ο σουίτες είναι εξοπλισμένα με όλα αυτά που κάνουν τη διαμονή άνετη και ευχάριστη. Ανάμεσα σ΄αυτά που κάθε δωμάτιο διαθέτει, είναι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιαίτερα χρήσιμη σ’ αυτούς που μένουν πολλές μέρες.
Καθώς βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να φτάσει με τα πόδια σε σημαντικά αξιοθέατα όπως η Αρχαία Αγορά, η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, το Μπιτ Παζάρ ο πεζόδρομος της Αριστοτέλους η αγορά Μοδιάνο, τα Λαδάδικα κλπ.
Πρόκειται για εγχείρημα ανθρώπων του τουρισμού, γι΄αυτό και πριν μερικές μέρες προσκάλεσαν τουριστικούς πράκτορες από τη Βόρεια Ελλάδα για ξενάγηση στο Taskou Luxury Suites. Ανάμεσα σ΄ αυτούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ήταν και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης (φώτο).
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://taskouluxurysuites.gr/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments