Στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιούνη ανοίγει και πάλι το πεντάστερο ξενοδοχείο Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε πως το ξενοδοχείο έκλεισε στις 21 Μαΐου καθώς η εταιρεία Domotel που είχε τη διαχείριση του αποχώρησε. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, η επενδυτική εταιρία Hellas Capital, ανέθεσε στην εταιρεία Zeus international τη διαχείριση του ξενοδοχείου για τα επόμενα χρόνια.

Η Zeus Internationl είναι εταιρεία που διαχειρίζεται ξενοδοχεία στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Μάλιστα έφερε στην Ελλάδα δυο μεγάλες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες σε ξενοδοχεία που διαχειρίζεται. Την Wyndham στην Αθήνα και το Λουτράκι και την Ramada στο Λουτράκι. Το 2018 θα λειτουργήσει το δεύτερο Ramada στην Ελλάδα, το Ramada Plaza (σημερινό Mare Nostrum,) στη Βραυρώνα και το τρίτο Wyndham το Wyndham Garden (σημερινό Aqua Marina) στο Μάτι Αττικής.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το Les Lazaristes δεν θα λειτουργήσει κάτω από μια διεθνή αλυσίδα όπως τουλάχιστον επιθυμούσαν τουριστικοί φορείς της πόλης, καθώς θεωρούσαν πως αυτό θα έφερνε επιπλέον προβολή και τουρίστες στην πόλη.

Η Zeus International ανήκει στον δραστήριο επιχειρηματία Χάρη Σιγανό ο οποίος μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως βασικό στέλεχος στον ξενοδοχειακό κλάδο, ξεκίνησε την δική του προσπάθεια και μάλιστα με πάρα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα μέχρι τώρα.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments