Τα Aria Hotels, η ελληνική οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στο νησί της Σύρου και το συγκρότημα διαμερισμάτων, το Keramos Athens στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το Villa Selena… (φωτο)

Το Villa Selena, ένα προσεκτικά ανακαινισμένο διατηρητέο αρχοντικό κτίριο βρίσκεται σε μία από τις πλέον γνωστές και προβεβλημένες περιοχές του Σύρου, τα Βαπόρια.
Η εσωτερική διακόσμηση του Villa Selena είναι ιδιαίτερα επιλεγμένη και έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου -ενός νεοκλασικού έργου τέχνης της Σύρου του 19ου αιώνα. Αποτελείται από πέντε ευρύχωρα δωμάτια και μία σουίτα με θέα προς το Αιγαίο και την παραλία Βαπόρια.

Το Keramos Athens…

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, και σε κοντινή απόσταση από το μετρό, το Keramos Athens προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα διαμονής σε ένα από τα τέσσερα αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματά του, μέσα σε ένα συγκρότημα που θυμίζει παραδοσιακή αθηναϊκή κατοικία. Παρότι βρίσκεται στη γεμάτη ζωή περιοχή του Κεραμεικού, το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση τόσο σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως -χαρακτηριστικά- ο αρχαιολογικός χώρος του Κεραμεικού, όσο και σε πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης του κέντρου.
Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως τέσσερα άτομα και είναι κατάλληλα για ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της Αθηναϊκής πόλης. Επιπλέον, η κοινή εσωτερική αυλή είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης αλλά και εργασία.

Τα Aria Hotels ενισχύουν σταθερά το χαρτοφυλάκιό τους που περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments