Το Σίδνεϊ αποτελεί τον πρώτο προορισμό της Qatar Airways στην Αυστραλία που εξυπηρετείται από το super-jumbo αεροσκάφος A380, μόλις έξι μήνες μετά την ένταξη του δρομολογίου στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.
Μετά την έναρξη των δρομολογίων την 1η Μαρτίου 2016, με το Boeing 777-300, η γραμμή σημείωσε μια σταθερή αύξηση στη ζήτηση. Η Qatar Airways, θέλοντας να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση αποφάσισε να εντάξει το αεροσκάφος A380, το οποίο διαθέτει 517 θέσεις, στη γραμμή αυτή, γεγονός που αυξάνει την τρέχουσα ημερήσια χωρητικότητα κατά 44%.
Η χωρητικότητα 517 θέσεων του Α380 εκτείνεται και στις τρεις κατηγορίες εισιτηρίου και περιλαμβάνει 8 θέσεις στην Πρώτη Θέση, 48 θέσεις στην Διακεκριμένη θέση και 461 θέσεις στην Οικονομική Θέση, ενώ συμπεριλαμβάνει και κορυφαίες ανέσεις και υπηρεσίες που κάνουν το Α380 να ξεχωρίζει από τα άλλα αεροσκάφη.
Oι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σίδνεϊ και πραγματοποιούν διέλευση από τον κόμβο της Qatar Airways, στο διεθνές αεροδρόμιο Hamad στη Ντόχα, μπορούν να το κάνουν με άνεση και αποτελεσματικότητα, καθώς το πολυτελές και μοντέρνο αεροδρόμιο διαθέτει περισσότερα από 40.000 τετραγωνικά σε καταστήματα και εστιατόρια, που αντιστοιχούν σε περισσότερα από 70 καταστήματα και 30 εστιατόρια, καθώς επίσης και χώρους με πισίνα 25 μέτρων, γυμναστήριο, ξενοδοχείο και σπα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments