Νέο πρόεδρο και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε ο Σύλλογος Διευθυντών ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης μετά τις πρόσφατες εκλογές. Μετά τη συγκρότηση του σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΙΑΠΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΖΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ:ΜΠΛΙΑΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΑΝΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ ΝΟΤΗΣ
2ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Νίκος Μανταμόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου από το 2015 και πλειοψηφήσας στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία , δήλωσε ότι, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, δεν δύναται να αναλάβει την θέση του προέδρου και να ασκήσει εκ νέου τα καθήκοντά του. Παρόμοια δυσκολία δήλωσε ότι αντιμετωπίζει και ο απερχόμενος ταμίας Κωνσταντίνος Σκεπετάρης. Αμφότεροι δήλωσαν ότι ως μέλη θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τον νέο πρόεδρο Βασίλη Λιάπτση , ώστε να συνεχισθεί με μεγαλύτερη επιτυχία το έργο του Σ.Δ.Ξ.Μ.Θ.
Τέλος αποφασίσθηκε οι τρείς νέοι εκλέκτορες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων,
1) Μανταμόπουλος Νικόλαος
2) Παπαμιχαήλ Γεώργιος &
3) Λιάπτσης Βασίλειος
να παρευρεθούν στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου Δ.Σ. , στο Ηράκλειο, Κρήτης, στις 03 & 04/11/2021 ιδίοις εξόδοις, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο Σύλλογος.
Στο μεταξύ και φέτος , συνεπής στο ραντεβού του, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης, έδωσε το παρόν στην 36η Έκθεση ”PHILOXENIA”-HELEXPO.. Το σύνολο των επισκεπτών του περιπτέρου του Σ.Δ.Ξ.Μ.-Θ., διευθυντές, στελέχη, επιχειρηματίες του τουρισμού και ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων ήλθαν σε επαφή με το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου, ενημερώθηκαν για τις επερχόμενες δράσεις του ΣΔΞΜΘ, την τρέχουσα κατάσταση & τις εξελίξεις στο τουριστικό γίγνεσθαι. Κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΔΞΜΘ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments