Καθώς οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αγωνιούν να καλύψουν τις κενές θέσεις εργασίας, η Workathlon, διοργανώνει άλλη μια Ημέρα Καριέρας στην Θεσσαλονίκη. Στις 19 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Capsis, πάνω από 50 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από Ελλάδα και Κύπρο θα κάνουν συνεντεύξεις με εκατοντάδες υποψηφίους τουρισμού. Μετά την Αθήνα τον Νοέμβριο, τώρα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Βόρειας Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόσληψης με ανθρώπους ξενοδοχείων όπως Costa Navarino, Metaxa Hospitality, Porto Carras, Aegeo Spas, Kassandra Palace, Acrotel, Fodele, Lamway, Atrium Hotels & Resorts, Skiathos Palace, Marbella, Kanava, Astra Suites, Santikos Collection, Neptune Hotels, SWOT, Parga Beach Resort, Tor Hospitality, Domes Resorts, Katikies, Ekies All Senses Resort, Canaves Oia, Mandarin Oriental, Nana Hotels και πολλά ακόμα!
Όλοι οι υποψήφιοι, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν  ΕΔΩ  και να κλείσουν ραντεβού για να συναντήσουν με φυσική παρουσία τους εκπροσώπους των εταιριών. Η διαδικασία της αίτησης για μια θέση γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς περιττές αναμονές, ενώ παράλληλα όλοι θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση και συζήτηση πάνω σε νέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.
Για τους εργοδότες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα και να έρθουν σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο της Workathlon για να κρατήσουν τη θέση τους, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν μια φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments