Οι μεγάλες διεθνής ξενοδοχειακές αλυσίδες συνεχίζουν ακάθεκτες την επέκταση τους σε όλα τα Βαλκάνια πλην της Βόρειας Ελλάδας. Στη Σερβία, το υφιστάμενο ξενοδοχείο Fruške Terme στο Vrdnik, θα λειτουργήσει ως το τέλος του χρόνου ως το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Mövenpick που αποτελεί μπραντ της μεγάλης γαλλικής ξενοδοχειακής εταιρείας Accor.
Αυτό έγινε σε συνεργασία της Accor με την Promont Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Σερβία που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στους τομείς του real estate, της φιλοξενίας, της ενέργειας και των ποτών. Διαθέτει 201 δωμάτια και σουίτες, όλα με μπαλκόνι και θέα στο Vrdnik, μια λουτρόπολη με ισχυρή κληρονομιά.
Το Fruške Terme είναι το μεγαλύτερο θέρετρο σπα στη Σερβία. Μεταξύ άλλων διαθέτει 12 πισίνες με ιαματικό νερό που καλύπτουν επιφάνεια μεγαλύτερη από 3.000 τετραγωνικά μέτρα. Επίσης διαθέτει το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο σε resort στη Σερβία.
Στο μεταξύ, η ίδια εταιρεία, η Accor, ετοιμάζει ένα ακόμη ξενοδοχείο στην περιοχή που θα είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Mercure, το οποίο θα βρίσκεται στη λεγόμενη Ριβιέρα του Δούναβη στα σερβορουμανικά σύνορα, από την πλευρά της Ρουμανίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments