Τα Aria Hotels, ανακοίνωσαν ότι το χαρτοφυλάκιο τους στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εκτός των άλλων boutique ξενοδοχεία, εξοχικές βίλες και ιστορικές κατοικίες, έχει φτάσει τα 50 καταλύματα. Τα Aria Hotels αποτελούν θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra, ενός Ομίλου του οποίου οι θυγατρικές εταιρείες κατέχουν και διαχειρίζονται ακίνητα σε περισσότερες από 50 χώρες.
Η ιστορία των Aria Hotels ξεκίνησε το 2010 με την απόκτηση και ανακαίνιση ενός παραδοσιακού ελληνικού ανεμόμυλου, που χρονολογείται από το 1852, σε boutique luxury ξενοδοχείο(Τhe Windmill). Σήμερα, η εταιρεία έχει αυξήσει τον αριθμό των καταλυμάτων της σε 50, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μοναδικού κάλλους παραθαλάσσιες κατοικίες, παραδοσιακοί πύργοι, boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες. Ξεκινώντας από την Κίμωλο, τα Aria Hotels συνέχισαν την πορεία τους στην Κρήτη προσθέτοντας στο portfolio τους ξενοδοχεία, ιδιωτικές βίλες και καταλύματα που προσφέρουν εμπειρίες οινοτουρισμού. Από εκεί, συνέχισαν σε ακίνητα στα καταπράσινα νησιά του Ιονίου και στις Κυκλάδες, συμπεριλαμβανομένης της Μυκόνου και της Σαντορίνης, καθώς και στην προώθηση ενός ιδιωτικού νησιού. Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels είναι ποικίλο και πολυσχιδές και συμπεριλαμβάνει από σουίτες στην καρδιά της Αθήνας εώς boutique ξενοδοχείο στα μαγικά βουνά του Ζαγορίου στην Ήπειρο.
Ένα από τα κοσμήματα του χαρτοφυλακίου των Aria Hotels είναι η κατοικία του συγγραφέα, μελετητή και ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Sir Patrick Leigh Fermor, στη Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Το 1996 το σπίτι κληροδοτήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη ως καταφύγιο καλλιτεχνών και συγγραφέων. Στα Aria Hotels έχει ανατεθεί η διαχείριση της μοναδικής αυτής κατοικίας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, η οποία θεωρείται μια από τις ομορφότερες στον κόσμο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments