Το πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Grand Hotel Palace, διακρίθηκε με 3 σημαντικά βραβεία για 6η συνεχή χρονιά στον Πανελλήνιο διαγωνισμό των «GREEK HOSPITALITY AWARDS» 2022, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.
Οι θεματικές ενότητες στις οποίες έθεσε την υποψηφιότητά του το ξενοδοχείο αφορούσαν πυλώνες ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου όπως η βιωσιμότητα, ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace απέσπασε τα παρακάτω βραβεία:

α) ‘Best Greek Sustainable Hotel’ ως το καλύτερο ‘αειφόρο’ ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα (Silver Award). Η δημιουργία ‘πράσινων εκδηλώσεων’, η μέριμνα για το περιβάλλον και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Grand Hotel Palace.
β) ‘Best Greek MICE City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις στην Ελλάδα, για έκτη συνεχή χρόνια (Silver Αward).
γ) ‘Best Greek Business City Hotel’ ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης για επαγγελματίες στην Ελλάδα (Bronze Award).
Στη φωτογραφία η Νατάσα Παπαναγιώτου, Διευθύντρια Ανάπτυξης & Επικοινωνίας του Grand Hotel Palace, καθώς παραλαμβάνει το βραβείο, από από την Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments