Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ ) και ειδικότερα το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού, στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας του Ιδρύματος, έχει αναπτύξει ένα σύνολο δράσεων και συνεργασιών με σημαντικούς επαγγελματικούς φορείς του τουρισμού (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων-ΠΟΞ, Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού-fedHATTA) με στόχο την διασύνδεση του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με την αγορά εργασίας.
Φυσικό επακόλουθο των δράσεων αυτών, ήταν η δημιουργία του πρώτου στην Ελλάδα εξειδικευμένου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management» ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου(ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.). Πρόκειται για ένα Διϊδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών σχεδιασμένο από ακαδημαϊκούς με σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της ξενοδοχειακής αγοράς και της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των ξενοδόχων, των στελεχών ξενοδοχείων και των εργαζομένων στην ευρύτερη ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Το πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management».
Έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό, απευθύνεται σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων.
Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου 2022.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments