Στο δίκτυο μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ ανήκουν από τις αρχές του 2017 τα ξενοδοχεία Porto Palace (φώτο) στη Θεσσαλονίκη και Aegli στο Βόλο, επιδιώκοντας την αξιοποίηση των ευκαιριών δικτύωσης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης που προσφέρει ο Σύνδεσμος στα μέλη του.
Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο Porto Palace Hotel Thessaloniki ξεχωρίζει στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτοντας 176 δωμάτια και 10 αίθουσες, χωρητικότητας από 10 έως 2.500 ατόμων, με φυσικό φωτισμό και πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, το Porto αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φιλοξενία εταιρικών εκδηλώσεων και συνεδρίων. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του αποτελεί η αίθουσα Grand Pietra με θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας με τη χωρητικότητα της να αγγίζει τα 2.500 άτομα. Το Porto Palace Hotel Thessaloniki αποτελεί μέλος και εκπροσωπείται στα διοικητικά συμβούλια του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (TCB) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).
Με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και την αισθητική όλων των χώρων, το ξενοδοχείο Aegli, κατέχοντας προνομιακή θέση στην πόλη του Βόλου και μοναδική θέα στο λιμάνι, ανακαινίστηκε ριζικά το 2016 και πλέον αποτελεί την πιο «νέα» πρόταση διαμονής στην περιοχή. Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα το ξενοδοχείο Aegli διαθέτει 72 δωμάτια, εκ των οποίων 3 πολυτελείς σουίτες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments