Η Πάτρα, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας απέκτησε το πρώτο της πεντάστερο ξενοδοχείο. Ένα από τα πιο γνωστά διατηρητέα νεοκλασικά κτίρια στο κέντρο της Πάτρας, μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Το όνομα του The Bold Type Hotel και η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται προτρέπει να επισκεφθείτε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως το κάστρο και το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο.
Η κατασκευή και συνεχή συντήρηση του διατηρητέου κτιρίου τοποθετείται από τα τέλη του 1800 έως τις αρχές του 1910. Σήμερα, με την αναστήλωση και αναπροσαρμογή των χώρων, το ξενοδοχείο σε συνεργασία με έμπειρους αρχιτέκτονες, δημιούργησαν 10 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, εξοπλίζοντάς τα με επώνυμα συστήματα ύπνου coco-mat και άλλα, ιδίων προδιαγραφών, προϊόντα και υπηρεσίες.
Σεβόμενοι τον χαρακτήρα του κτιρίου, κατά την διάρκεια της μελέτης και των εργασιών, έγινε αποκατάσταση και όχι αντικατάσταση των στοιχείων αρχιτεκτονικής των περασμένων αιώνων, διατηρώντας το κτήριο ως ένα έργο τέχνης για την αρχιτεκτονική ιστορία της Πάτρας.
Επίσης, ο μαγευτικός κήπος στο πίσω μέρος του κτιρίου μετατράπηκε σε ένα fine dining εστιατόριο το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον χώρο του ξενοδοχείου…

Όσοι το επισκεφθούν τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θερινό σινεμά στον κήπο του, προβάλλοντας αριστουργηματικές ταινίες σε συνεργασία με τον «Κινητό Κινηματογράφο Πατρών», αλλά και άλλες σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments