Όταν λέμε ξενοδοχείο, μην πάει ο νους σας στις γνωστές εικόνες με τις ρεσεψιόν, τα λόμπι και τις υπηρεσίες δωματίων. Αυτός ο χώρος θεωρείται περισσότερο ως κάμπ, παρά ως συμβατικό ξενοδοχείο από αυτά που ξέρουμε ως συνήθως.
Το Ecocamp βρίσκεται στην καρδιά του Torres del Paine National Park στην Παταγονία στη Χιλή και η κατασκευή του είναι εμπνευσμένη από τις παλίες κατοικίες της περιοχής. Τα “δωμάτια-θόλοι” είναι διαφόρων ειδών, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στην στάνταρ διαμονή για τη διανυκτέρευσή τους, ή ακόμη και all-inclusive πακέτο με πλήρη διατροφή και τις πρόσθετες δραστηριότητες.
Για να διατηρηθεί η θερμοκρασία στο δωμάτιό σας θα ανάψετε την ξυλόσομπα, ενώ το πρωινό και τα άλλα γεύματα θα τα πάρετε και πάλι κάτω από τεράστιους θόλους, ή ακόμη και έξω στη βεράντα αν το επιτρέψει ο καιρός.
Καθημερινά οι υπεύθυνοι του Ecocamp οργανώνουν διάφορες δράσεις και επισκέψεις, περισσότερο φυσιολατρικού χαρακτήρα.
Το Ecocamp βρίσκεται 5 χλμ από το σταθμό Amarga Lagoon Ranger ( Μια από τις τρεις κύριες είσοδοι του πάρκουTorres del Paine National Park) το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πούντα Αρένας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments