Συνολικά 627 διοργανωτές οργανωμένων ταξιδιών και τουριστικά γραφεία από ευρωπαϊκές χώρες, επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης SUSTOUR, που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος COSME της ΕΕ, για τη βελτίωση των επιδόσεών τους στη βιωσιμότητα
Τα τουριστικά γραφεία θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης, το οποίο θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στη βιωσιμότητα. Παραλήφθηκαν περισσότερες από 730 αιτήσεις και, μετά από αξιολόγηση από ανεξάρτητη επιτροπή, 627 ΜΜΕ από 35 χώρες επιλέχθηκαν και έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα στήριξης.
Από την Ελλάδα επιλέχθηκαν 43 τουριστικά γραφεία για να συμμετάσχουν στο SUSTOUR.
Το πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης ξεκινά τον Ιούλιο και θα παρέχει έναν συνδυασμό καινοτόμων διαδικτυακών εκπαιδεύσεων, πολυήμερων εκπαιδεύσεων δια ζώσης σε αίθουσα διδασκαλίας, εντατικής καθοδήγησης (ομαδικής και ατομικής), καθώς και διδασκαλία από συναδέλφους – όλα παρεχόμενα και καθοδηγούμενα από επιλεγμένους ειδικούς στον βιώσιμο τουρισμό. Στις επιχειρήσεις δόθηκε η δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της λήψης υποστήριξης για την πιστοποίηση Travelife ή υποστήριξης όσον αφορά τη βελτίωση συγκεκριμένων τομέων, όπως η διαχείριση του άνθρακα, των πλαστικών και της προμηθευτικής αλυσίδας τους, ή η πιστοποίηση των εκδρομών τους στη στεριά.
Διάφορες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν, σε συνδυασμό με ευρωπαϊκές εμπορικές εκθέσεις, για να επιτρέψουν στις επιλεγμένες ταξιδιωτικές εταιρείες να ανταλλάξουν εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές, και να βραβευθούν όσες επιχειρήσεις θα επιτύχουν την πιστοποίηση μέσω του έργου SUSTOUR.
Ο κατάλογος των ταξιδιωτικών εταιρειών που επιλέχθηκαν και εγγράφηκαν στο πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης SUSTOUR είναι διαθέσιμος στην ακόλουθη ιστοσελίδα:
https://www.travelife.info/includes/download_manager.php…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments