Παρουσίαση της αεροπορικής εταιρείας Sky Express και των δραστηριοτήτων της έγινε χθες σε αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργάνωσε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και σ΄αυτήν παραβρέθηκαν εξήντα περίπου εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, καλωσόρισε το νέο διευθυντή πωλήσεων της Sky Express Αλέξανδρο Μιχαλόπουλο και είπε πως η «Sky Express μας δίνει νέες δυνατότητες και επιλογές στο αεροπορικό ταξίδι. Κάθε προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη και θα την στηρίξουμε και την ίδια στήριξη ζητούμε και από την εταιρεία. Θα είμαστε δίπλα της και θέλουμε να είναι δίπλα μας.»
Στη συνέχεια ο διευθυντής πωλήσεων της Sky Express Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, έκανε αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πράσινο στόλο της και το χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι τουριστικοί πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας ζήτησαν μεγαλύτερη προσοχή από την Sky Express και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στην οποία οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους με κύριο θέμα τις εκλογές στην Ένωση Τουριστικών Γραφείων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το προσεχές Σάββατο με 21 υποψήφιους για τις εννέα θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments