Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου της Ένωσης Eευρωπαϊκών Συνδέσμων Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operator (ECTAA) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος εξήρε τη σημασία της διοργάνωσης στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας. “Είναι μια ευκαιρία να προβληθεί η πρωτεύουσα ως ένας ασφαλής, ελκυστικός προορισμός” σημείωσε χαρακτηριστικά.
Οι εργασίες του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακή του συνόλου των εκπροσώπων των Συνδέσμων Τουριστικών γραφείων / Μελών της ECTAΑ και του ΗΑΤΤΑ.
Το gala dinner τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους εκπροσώπους της ECTAA. Ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών συνδέσμων τουριστικών γραφείων και Tour operators και να συζητήσει για τις ανησυχίες αλλά και τους τρόπους εξομάλυνσης της κατάστασης στα ταξίδια.
Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η Aegean Airlines, η οποία εκπροσωπήθηκε από την Sales Manager Athens & Central Greece, Ελένη Βλάχου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Commercial Director της Aegean Airlines Mr. Roland Jaggi.
Οι εργασίες του Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με τις προγραμματισμένες εκλογές της ECTAA για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την επανεκλογή του Προέδρου Pawel Niewiadomski, (Πολωνία), της κας. Εva Blansco (Ισπανία) ως Αντιπροέδρου καθώς και την επανεκλογή του Μάριου Καμμένου, Αντιπροέδρου του ΗΑΤΤΑ, ως Ταμία.
Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου της ECTAA, ο κ. Κελαϊδίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η Αθήνα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο μιας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας, η οποία αναδεικνύει συμβολικά την Ελληνική πρωτεύουσα, ακόμα και σε περίοδο πανδημίας, ως ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για ασφαλή και ποιοτικά ταξίδια. Η ECTAA επιλέγοντας να πραγματοποιήσει το Συνέδριό της και με φυσική παρουσία των μελών της αποστέλλει ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι η διοργάνωση ασφαλών και αποτελεσματικών ταξιδιών ήταν πάντα o ακρογωνιαίος λίθος των τουριστικών γραφείων και ότι όταν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, είναι απολύτως ασφαλές να ταξιδεύει κανείς. Είναι τιμή μας που η Αθήνα και ο ΗΑΤΤΑ φιλοξένησαν την εκδήλωση”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments