Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Έξι χρόνια έκλεισε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, το Grecos.gr travel και το γιόρτασε σήμερα σε μια σεμνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Modern Revival.
Ιδρύθηκε το 2018 από τρεις νέους ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον ταξιδιωτικό χώρο, τον Πασχάλη και τον Στέλιο Γερεμπακάνη και τον Δημήτρη Βλάχο, με στόχο όπως είπε ο Πασχάλης μιλώντας στη σημερινή εκδήλωση, “να είναι πρωταγωνιστής και πρωταθλητής στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας”.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε απευθυνόμενος στα στελέχη της εταιρείας: “έχουμε εμπειρία 25 ετών, τεχνογνωσία, διάθεση για σκληρή δουλειά, όραμα και όλο αυτό μετουσιώνεται και γίνεται πράξη”.
Πρωταγωνιστές στη σημερινή εκδήλωση ήταν οι εργαζόμενοι στο Grecos.gr Travel στους οποίους οι ιδιοκτήτες της εταιρείας πιστεύουν πολύ. Η λέξη εκπαίδευση ήταν αυτή που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλη, μιας και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γερεμπακάνης απευθυνόμενος στους συνεργάτες του : “πιστεύουμε στην εκπαίδευση σας, επενδύουμε σε αυτήν, γιατί θέλουμε καθημερινά να βελτιωνόσαστε και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε μια ομάδα και έτσι συνεχίζουμε, καθώς μόνο με την ομαδική δουλειά θα πετύχουμε τους νέους στόχους που θέτουμε”.
Το Grecos.gr Travel ειδικεύεται στην πώληση δικών του εκδρομικών προγραμμάτων και την μεταπώληση εκδρομών άλλων συνεργαζόμενων γραφείων. Επίσης διαχειρίζεται 13 καταλύματα στο νησί της Σκιάθου, κάποια από τα οποία έχουν το όνομα του. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία λιανικής πώλησης εκδρομών στη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετώντας χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο.
Στα προσεχή σχέδια του είναι να εντάξει στο πρόγραμμα του δικές του εκδρομές σε νέους προορισμούς, η δημιουργία τμήματος χονδρικής πώλησης των δικών του εκδρομικών πακέτων, και η αύξηση της γκάμας των καταλυμάτων που διαχειρίζεται.
Στην εκδήλωση κόπηκε όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή η βασιλότουρτα του Grecos, δηλαδή τούρτα γενέθλιων και βασιλόπιτα μαζί. Το τυχερό φλουρί ήταν στο κομμάτι της διοίκησης.
Ακολούθησε ενημέρωση του προσωπικού για τις πασχαλινές εκδρομές από στελέχη των συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων, τα προγράμματα των οποίων μεταπουλά το Grecos.
Η εκδήλωση ολοκληρώνεται αυτή την ώρα με δείπνο που παραθέτει η διοίκηση του Grecos στο προσωπικό και τους συνεργάτες του.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments