Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε σήμερα στο προσωπικό του ο ιδιοκτήτης του γνωστού τουριστικού γραφείου Travel Plan, ο Γιώργος Δασκαλάκης, προανήγγειλε το κλείσιμο του. Ωστόσο όπως ο ίδιος μας διευκρίνισε, τελικά δεν εννοούσε αυτό άλλα το συμμάζεμα τη εταιρείας προκειμένου αυτή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που διανύουμε. Συμμάζεμα σημαίνει απόλυση προσωπικού και κλείσιμο υποκαταστημάτων. Ήδη πριν μερικές μέρες έκλεισε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην πόλη, το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης που βρισκόταν στην οδό Μητροπόλεως.

Ο κ. Δασκαλάκης μας είπε πως θα παραμείνουν μόνο τα καταστήματα στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας και στη Γλυφάδα. Μας είπε ακόμη πως η εταιρεία δίνει πλέον βαρύτητα στον εισερχόμενο τουρισμό, εκτιμώντας πως φέτος οι προσπάθειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια θα αποδώσουν. Για όλα τα άλλα (εισιτήρια, εκδρομές κλπ) η εταιρεία δίνει βάρος πλέον στην διαδικτυακές πωλήσεις για τις οποίες ισχυρίστηκε πως πηγαίνουν καλά και πως ξεπέρασαν τις παραδοσιακές πωλήσεις στα υποκαταστήματα.

Επίσης άφησε να εννοηθεί πως μέσα στο επόμενο μήνα, η εταιρία θα ανακοινώσει μια σημαντική συνεργασία με εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας που θα βελτιώσει σημαντικά την θέση της.

Όσον άφορα στο προσωπικό που έχει λαμβάνει αρκετά χρήματα, και μάλιστα με δικαστική απόφαση δέσμευσε τους λογαριασμούς της εταιρείας, είπε πως θα γίνει διακανονισμός με όλους και κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του. Το ίδιο και με τους προμηθευτές.

guest
2 Comments
νεότερα
παλιότερα δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments
Στέλιος
Στέλιος
4 έτη πριν

Βρε παιδί μου. Πόση απόσταση έχουν τελικά οι δηλώσεις από τις πράξεις:
http://traveldailynews.gr/news/article/64081

Stelios
Stelios
4 έτη πριν

Οι δύσκολες ώρες δεν είναι για το TRAVEL PLAN. Είναι εδώ και 7 περίπου χρόνια για τους εργαζομένους του TRAVEL PLAN που το φέρανε μέχρι το 2009 πολύ ψηλά μαζί με ικανή ηγεσία.
Θα ήταν αξιόλογο να παραθέσετε αυτολεξεί (για λόγους ψυχαγωγίας) και το mail το οποίο έστειλε στους υπαλλήλους και για το οποίο έδωσε μέσω του site σας τις παραπάνω διασκεδαστικές διευκρινήσεις.