Για το κοσμικό γεγονός της χρονιάς στο χώρο των τουριστικών γραφείων, προετοιμάζεται το Athos Hellas Travel Center. Το γνωστό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Herodotus Tours, διοργανώνουν την ετήσια εκδήλωση τους (κοπή πίτας) που φέτος θα γίνει στο γνωστό κέντρο διασκέδασης «Πύλη Αξιού» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής της εποχής, ο Κωσταντίνος Αργυρός.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 9.30μμ και ήδη άρχισαν τα τηλεφωνήματα για την εξασφάλιση μιας πρόσκλησης, η οποία θα είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο.
Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας που συνεργάζονται με το Athos και τον Herodotus, συνεργάτες και φίλοι.
Όπως αναφέρουν στην πρόσκληση τους ο Χρήστος Παπαδόπουλος (φώτο) και ο Χρήστος Φυντικάκης, ιδιοκτήτες του Athos: «Θα μας δοθεί την ευκαιρία, να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που αφορούν τον τουριστικό κλάδο και να περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ως είθισται, θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση του προηγούμενου έτους και ταυτόχρονα θα σας παρουσιάσουμε τον ολοκληρωμένο μας σχεδιασμό για το 2024».
Η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς στην είσοδο του χώρου θα υπάρχει collection box ώστε όσοι θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα στο έργο του συλλόγου «Make-A-Wish Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments