«Το 2019 είχαμε πανελληνίως το μεγαλύτερο ποσοστό εκτελεσιμότητας των εκδρομών μας, καθώς αυτό έφτασε το 89%. Είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες μας να είναι σίγουροι πως η εκδρομή που επέλεξαν δεν θα ακυρωθεί λίγες μέρες πριν την αναχώρηση» Αυτό μεταξύ άλλων είπε ο εκ των ιδιοκτητών του τουριστικού γραφείου Athos Hellas Χρήστος Παπαδόπουλος μιλώντας στην κοπή της βασιλόπιτας που όπως και πέρσι έγινε στο BLANC Gastro bar στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Στο καθιερωμένο εδώ και χρόνια πάρτι του Athos παραβρέθηκαν δεκάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Θεσσαλονίκης και της ευθύτερης περιοχής, άνθρωποι του τουριστικού χώρου συνεργάτες, φίλοι και πελάτες. Οι ιδιοκτήτες Χρήστος Παπαδόπουλος, Βελισάριος Χορινός, και Χρήστος Φυντικάκης, υποδέχθηκαν πάνω από 300 άτομα.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τα τουριστικά γραφεία για την καλή συνεργασία και κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μεταξύ άλλων είπε: “Το 2019 ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά για το γραφείο μας. Το τμήμα οργάνωσης μετακόμισε σε μεγαλύτερα και πιο λειτουργικά γραφεία, ενώ αποκτήσαμε ιδιόκτητο τουριστικό λεωφορείο. Καθιερώσαμε τα ειδικά οικογενειακά προγράμματα στις εκδρομές μας ενώ το τμήμα μακρινών ταξιδιών για γαμήλια ζευγάρια, παρέες, οικογένειες κλπ, γνώρισε μεγάλη άνθιση. Για ο 2020 έχουμε ήδη ετοιμάσει τα early booking πακέτα σε καλές τιμές για το Πάσχα και σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι και για το καλοκαίρι. Ο κόσμος στην Ελλάδα θέλει να κλείνει νωρίς τις διακοπές του και εμείς είμαστε έτοιμοι με τα πακέτα μας. Έχουμε ήδη εξασφαλισμένες αεροπορικές θέσεις και δωμάτια ξενοδοχείων για το καλοκαίρι και σε λίγες μέρες και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό σημαίνει πως έχουμε εξασφαλίσει φθηνές τιμές για τους πελάτες μας. Επίσης αξιοποιούμε όλες τις νέες απευθείας πτήσεις της Aegean και των άλλων αεροπορικών εταιρειών από Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας τουριστικά πακέτα σε νέους προορισμούς. Στα μακρινά οργανωμένα ταξίδια έχουμε ετοιμάσει εγγυημένες αναχωρήσεις για Φιλιππίνες, Περού, Ιαπωνία και άλλους προορισμούς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η κοπή της βασιλόπιτας και η κλήρωση των δώρων που ακολούθησε έφερε πολλά χαμόγελα σε πολλούς, καθώς κέρδισαν αεροπορικά εισιτήρια και εκδρομές.”
Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο ήταν πλημμυρισμένη από κομψές παρουσίες και λαμπερά χαμόγελα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments