Η ΑΝΑΞ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ πρακτορεύσεις ΑΕ, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της ταξιδιωτικής ασφάλισης, αναπτύσσεται και μεγαλώνει. Καθώς έχει αναπτύξει μια νέα σειρά υπηρεσιών προς τα τουριστικά γραφεία και τους πελάτες τους, καλεί τουριστικούς πράκτορες σε γεύμα εργασίας για να τους ενημερώσει δια ζώσης για όλα αυτά που δίνουν λύσεις σε πολλά θέματα ασφαλιστικής κάλυψης στα ταξίδια.
Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή, σήμερα κάλεσε σε γεύμα εργασίας τουριστικούς πράκτορες από την Αθήνα. Αυτό συνέβη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΞ Ευριπίδης Ζάννης και οι συνεργάτες του, υποδέχθηκαν εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Αθήνας με τους οποίους η ΑΝΑΞ διατηρεί μακροχρόνια σταθερή συνεργασία.
«Είμαστε μαζί σας και στα εύκολα και στα δύσκολα» είπε ο κ. Ζάννης «και το έχουμε δείξει πολλές φορές όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν. Αισθανόμαστε όχι μόνο συνεργάτες σας αλλά και σύμμαχοι στην προσπάθεια που κάνετε να προσφέρετε στους πελάτες σας τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με ασφάλεια».
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΞ ενημέρωσε τους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, για τα πολλά καινούργια ασφαλιστικά προϊόντα που δίνουν λύσεις σε πολλά θέματα ασφαλιστικής κάλυψης, αλλά και για το νέο δημιούργημά του που είναι η ΑΝΑΞ Loyalty Card. Μ΄ αυτήν, όλα τα τουριστικά γραφεία που θα συμμετέχουν, στο τέλος τη χρονιάς και ανάλογα με την διακίνηση που κάνουν, θα επιβραβεύονται με σημαντικές παροχές.
Όλα αυτά σε μια πολύ ευχάριστη η ατμόσφαιρα, καθώς οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους εν όψει της χριστουγεννιάτικης περιόδου, οι κρατήσεις της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ήταν το τρίτο παρόμοιο γεύμα εργασίας που οργάνωσε η ΑΝΑΞ και θα ακολουθήσουν και άλλα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και περιφερειακές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς θέλει να έρθει πιο κοντά με όσο το δυνατόν περισσότερα τουριστικά γραφεία της χώρας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments