Τρία ολόκληρα  χρόνια είχαν τα μέλη της Ένωσης  Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης να βρεθούν μεταξύ τους (πανδημία γαρ). Το έκαναν προχθές Παρασκευή στα πλαίσια της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας. Μόνο που φέτος δεν κόπηκε βασιλόπιτα αλλά τούρτα, καθώς η Ένωση συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και δράσης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρωνας Θεολόγης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, υποδέχθηκαν στην εκδήλωση πάνω από 120 ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων, καθώς και εκπροσώπους αρχών και φορέων. Ανάμεσα τους ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιδήμαρχος τουρισμού Μαρία Καραγιάννη, ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βελβεντού Θωμάς Καμκούτης, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος του TCB Γιάννης Ασλάνης, ο Διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ (Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Ρόδου) Διονύσης Τσιλιγκίρης,   ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης , το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης τίμησε τους πέντε διατελέσαντες Προέδρους.  Τους αποθανόντες Αργύρη Δούκα (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του Λένα Δούκα) και Νίκο Ζελομοσίδη (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κόρη του Νάντια Ζελομοσίδου) και τους Γιώργο Νικολαΐδη, Παναγιώτη  Μπαμίδη και Δημήτρη Μαντούση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θεολόγης αναφέρθηκε ξεχωριστά για το πολύτιμο έργο του καθενός ενώ οι παρόντες αναφέρθηκαν στις βασικές αρχές του επαγγέλματος που οι ίδιοι τήρησαν απαρέγκλιτα.

Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών της Ένωσης  για ο 2022, η βοήθεια των οποίων είναι πολύτιμη προκειμένου η Ένωση να έχει τις δυνάμεις να υποστηρίζει τα δίκαια του κλάδου.

Κατά σειρά βράβευσε:

– την  Aegean (Platinum sponsor), το βραβείο παρέλαβαν ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Ρόλαντ Τζάκι και η διευθύντρια Βορείου Ελλάδος Ειρήνη Σιδηροπούλου

-την  Sky Express,  το βραβείο παρέλαβε ο  Project Manager  Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος

-την  Rate Hawk, το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου Πάνος Φιλαλήθης.

-Την Aegean Medical,  το βραβείο  παρέλαβε ο ιδιοκτήτης της Θανάσης Νανάκος

-Την πλατφόρμα  Voyago,  το βραβείο παρέλαβε η ιδιοκτήτρια Σάντυ Πυρετζίδου

-Το ξενοδοχείο  Rodos Palace,  το βραβείο παρέλαβε ο Διονύσης Τσιλιγκίρης

-Την  MTS,  το βραβείο παρέλαβε ο Λεωνίδας Ζώτος.

 

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους έφυγαν πιο χαρούμενοι από την εκδήλωση καθώς ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης που μοίρασε πολλά ταξιδιωτικά δώρα (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία κλπ)

Στα πλαίσια της  με εκδήλωση  υπήρχε έκθεση έργων τέχνης της Πέπης  Πανανδρεου του  τουριστικού γραφείου Rolling Travel  που είχε την ευκαιρία να δείξει και άλλες αρετές και ταλέντα.

Και του χρόνου…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments