Φωτογραφίες: Εβελίνα Παπαδοπούλου

Καθώς το καλοκαίρι έχει τελειώσει για τα τουριστικά γραφεία και μπροστά υπάρχουν οι προκλήσεις της χειμερινής περιόδου, το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist οργάνωσε το 1ο After Summer Party, εκδήλωση που φιλοδοξίες να καταστήσει θεσμό.
Κάλεσε λοιπόν σε γνωστό μπαρ της πόλης, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας, συνεργάτες και φίλους, για μια χαλαρή βραδιά με άφθονο ποτό και εδέσματα.
Στην πρόκληση των ιδιοκτητών του Mentor, του Βελισσάριου Χωρινού, του Σάββα Βαρικιάν και του Πασχάλη Γιαμαλή, ανταποκρίθηκαν περίπου 130 άτομα, κυρίως από τη νέα γενιά στελεχών των τουριστικών γραφείων. Όλοι απόλαυσαν ένα κεφάτο πάρτι που ξεκίνησε αργά το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα.
«Για μας ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι καθώς ήταν το πρώτο μας» είπε στο καλωσόρισμα του ο Βελισσάριος Χωρινός. «Ωστόσο ήταν ένα καλό καλοκαίρι χάρη στη δική σας βοήθεια, την βοήθεια των τουριστικών γραφείων από όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα. Η εκτελεσιμότητα των εκδρομών μας έφτασε το 92%. Δουλεύουμε ώστε κάθε περίοδος να είναι πιο δυνατή από την προηγούμενη με νέες ιδέες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Σήμερα ανακοινώσουμε τις εκδρομές των Χριστουγέννων, πολύ νωρίς ώστε οι ταξιδιώτες να έχουν όλο το χρόνο να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.»

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments