Με πρωτοβουλία του ΕΟΤ, το Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (ETC– 9th MIG and MKG Annual Meeting) διοργανώθηκε φέτος στην Αθήνα, στρέφοντας το ενδιαφέρον της ευρωπαϊκής τουριστικής κοινότητας στην Ελλάδα και την Αττική.
Οι συμμετέχοντες-εκπρόσωποι από 28 οργανισμούς τουρισμού ευρωπαϊκών χωρών και για πρώτη φορά από την Τουρκία, φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος είναι ένα από τα 19 ιδρυτικά μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission -ETC).
Το θέμα του 9ου συνεδρίου της ETC «Πρωτοπόροι, προσβάσιμοι και οικοφιλικοί προορισμοί» («PIONEERING ACCESSIBLE AND CLIMATE-FRIENDLY DESTINATIONS»), απασχόλησε δύο συνεδριάσεις των τμημάτων Marketing Intelligence Group και Marketing Group της Επιτροπής, με αυξημένη συμμετοχή 103 μελών, που αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την ελληνική διοργάνωση.
Χαιρετισμούς στο συνέδριο απηύθυναν, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου και ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments