Το CapTour είναι ένα καινοτόμο έργο που δημιουργήθηκε για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στον κλάδο του τουρισμού, στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας-Βουλγαρίας.
Μία εκ των δράσεων είναι η διεξαγωγή τεσσάρων συναντήσεων καινοτομίας με διαφορετικές θεματικές σχετικά με την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Η τέταρτη και τελευταία «Συνάντηση Καινοτομίας» με θεματική «Destination Marketing» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 6 Ιουλίου, 06:00-8:00μ.μ., στο κτίριο Μ2 και αίθουσα CR2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «Destination Marketing» από την ομιλήτρια κα Σοφία Μπουρνατζή (φώτο), Σύμβουλο Τουριστικού Marketing, Ιδιοκτήτρια της PASS PARTOUT – Tourism Marketing και συνεργάτης της Hotel Gnosis. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων.
Αν δραστηριοποιείστε στον τομέα του Τουρισμού και θέλετε να συμμετέχετε σε αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, επικοινωνήστε με την Πανελλήνια Ένωση ξενοδόχων τηλεφωνικά στο +30 694 742 6442 ή μέσω email στη διεύθυνση s.kougioni@hhf.gr για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
Φωτογραφία αρχείου

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments