Στο διαδικτυακό συνέδριά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και διοργανώνει ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece με θέμα «Προορισμός Ελλάδα | Επικοινωνία σε δύσκολους καιρούς…» μίλησε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας χαρακτήρισε τον τουρισμό εθνική υπόθεση στον οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η ανάκαμψη της πόλης από την πανδημία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερα «δεν χωράνε ερασιτεχνισμοί σε θεάματα τουριστικού μάρκετινγκ και προώθησης».
Όσον αφορά αυτά που σκοπεύει να κάνει ο Δήμος σε σχέση με τον τουρισμό, ο κ. Ζέρβας είπε πως «ετοιμάζουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα για τα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης και θα ανατυπώσουμε τον χάρτη της Θεσσαλονίκης εμπλουτισμένο με νέα σημεία ενδιαφέροντος» .
Ο ίδιος εκτίμησε πως η πολιτιστική κληρονομιά και η γαστρονομία είναι τα δυο πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης σε ό,τι αφορά στον τουρισμό, ενώ για την προβολή η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στα ψηφιακά μέσα. Τέλος προανήγγειλε την αξιοποίηση του μεγάλου δικτύου αδελφοποιημένων πόλεων της Θεσσαλονίκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments