Αύριο Πέμπτη, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ ενδιαφέρον τουριστικό workshop που στόχο έχει την προώθηση της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής την Γερμανική αγορά. Γίνεται στα πλαίσια ενός fam trip του εκδοτικού τουριστικού ομίλου της Γερμανίας FVW Medien και συμμετέχουν τουριστικοί πράκτορες και tour operators από όλη τη Γερμανία, καθώς επίσης και η συντακτική ομάδα του FVW Medien.
Καθώς λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων στην αίθουσα επιτρέπεται η παρουσία μόνο 50 ατόμων, το workshop θα μεταδοθεί διαδικτυακά και μπορούν να το παρακολουθήσουν κατόπιν εγγραφής όσοι ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη αγορά. Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://fvwworkshop2020.liveconference.gr/wp-content/uploads/2020/09/fvwWorkshop_CongressDay_170920-1.pdf?fbclid=IwAR0J-kXX00pNcMQ4VmnUGssu_cw5cQd-rpJ64bxa2OfRNfb6v7BfGJ-lnOM
Στο μεταξύ χθες βράδυ, στο bar restaurant Allegro στο Μέγαρο Μουσικής, το τμήμα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης παρέθεσε δείπνο στους Γερμανούς συμμετέχοντας στο fam trip αφού πρώτα θαύμασαν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης. Τους καλωσόρισε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη (φώτο).
Ο αρχισυντάκτης του FVW Medien, Klaus Hildebrand, αφού πρώτα ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία και τον… υπέροχο καιρό, χαρακτήρισε την Ελλάδα φωτεινή εξαίρεση καθώς όταν οι άλλοι προορισμοί είναι κλειστοί η Ελλάδα με όσα έχει πετύχει εν μέσω covid-19, μπορεί και υποδέχεται τουρίστες.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments