Το Μουσείο Ακρόπολης σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υποδέχεται την άνοιξη με μία ανανεωτική μουσική εκδήλωση στην Αίθουσα του Παρθενώνα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Το δημοφιλές Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών της ΚΟΑ παρουσιάζει δύο έργα που με απόσταση ενός αιώνα σχεδόν άνοιξαν νέους ορίζοντες για τη συγκεκριμένη σύνθεση οργάνων.
Στο επίκεντρο δύο νεανικές συνθέσεις, ξεκινώντας με το κουαρτέτο εγχόρδων σε σολ ελάσσονα του ιμπρεσιονιστή Κλωντ Ντεμπισύ και κλείνοντας με το κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 1 σε φα μείζονα του περίφημου Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν.
 
Στο Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών συμμετέχουν:
Απόλλων Γραμματικόπουλος (βιολί), Παναγιώτης Τζιώτης (βιολί),
Αγγέλα Γιαννάκη (βιόλα), Ισίδωρος Σιδέρης (βιολοντσέλο)
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας στην εκδήλωση απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο events.theacropolismuseum.grκαι προμήθεια εισιτηρίου γενικής εισόδου (10 ευρώ) από τα ταμεία του Μουσείου την ημέρα της εκδήλωσης από τις 7:00 μ.μ. έως τις 7:15 μ.μ., με την επίδειξη του κωδικού κράτησης στα ταμεία με τη σήμανση 6, 7 και 8. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το εισιτήριό σας έγκαιρα, η θέση αποδεσμεύεται και διατίθεται σε επόμενο επισκέπτη.
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η επίδειξη του εισιτηρίου σας στο Γραφείο Πληροφοριών.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη περιήγηση στους εκθεσιακούς χώρους με Αρχαιολόγο του Μουσείου στις 7:30 μ.μ. και την μουσική εκδήλωση στις 8:30 μ.μ.
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 ξεκινάει το θερινό ωράριο λειτουργίας του Μουσείου (1/4– 31/10: Δευτέρα 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ., Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο & Κυριακή 9:00 π.μ. – 8:00 μ.μ., ενώ την Παρασκευή 9:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.).
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments