Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του διαρκώς αυξανόμενου ενδιαφέροντος και της συνακόλουθης ζήτησης των Τσέχων για τη Χαλκιδική, συμμετείχε μαζί με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και τον Πιερικό Οργανισμό Τουρισμού στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού “Holiday World & Region World 2024” που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα.
Ήταν η πρώτη συμμετοχή της Χαλκιδικής στην συγκεκριμένη έκθεση μετά από πολλά χρόνια.

Συμφωνά με τη σχετική ανακοίνωση:

“Την πρώτη ημέρα της έκθεσης που ήταν αποκλειστικά για επαγγελματίες ο Διευθυντής του ΤΟΧ Γιώργος Μπρουτζάς πραγματοποίησε συναντήσεις Β2Β με τουριστικά γραφεία, τόσο με αυτά που ξεκίνησαν πρόγραμμα για τη Χαλκιδική όπως το EXIM TOURS (DER TOURISTIC) το οποίο έχει κλείσει συμβόλαια 110 ημερών με ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και φέρνει τους Τσέχους πελάτες με πτήσεις charter, όσο και με άλλα τουριστικά γραφεία διερευνώντας την πρόθεση τους για να ξεκινήσουν πρόγραμμα για τον προορισμό. Μεγάλο το ενδιαφέρον του Regal Travels για μαζικό πρόγραμμα golf τουρισμού στη Σιθωνία καθώς και πολλών μεμονωμένων τουριστών για τουρισμό σε Camping της Χαλκιδικής. Τέλος αναμένεται στη Χαλκιδική το πρώτο press trip από την Τσεχία και το περιοδικό Travel Life μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού. Είναι η πρώτη οργανωμένη προσέγγιση της αγοράς μετά από χρόνια.
Η αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ξεκινά στις 30 Μαρτίου έως τις 3 Οκτωβρίου με την εταιρία Smartwings, ενώ πάρα πολλοί Τσέχοι τουρίστες επιλέγουν να μετακινηθούν αεροπορικώς από την Μπρατισλάβα προς τη Θεσσαλονίκη με Ryanair καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments