Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) ανακοινώνει ότι η Γένοβα της Ιταλίας θα φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του 2024 και τη νέα Έκθεση Καινοτομίας «Innovation Expo» της CLIA. Και οι δύο εκδηλώσεις θα είναι μέρος μιας εβδομάδας δραστηριοτήτων από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου, με επίκεντρο την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την κοινότητα της κρουαζιέρας.
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια της Λιγουρίας, τον Δήμο της Γένοβας, τη Λιμενική Αρχή και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Γένοβας, κορυφαία στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας, καινοτόμοι επαγγελματίες και πολιτικοί ηγέτες θα συγκεντρωθούν για να αναδείξουν τον ηγετικό ρόλο του κλάδου στην παροχή λύσεων περιβαλλοντικής και τουριστικής διαχείρισης.
Η Έκθεση Καινοτομίας της CLIA είναι ένα νέο φόρουμ για προμηθευτές και συνεργάτες του κλάδου της κρουαζιέρας ή για ενδιαφερόμενους για συνεργασία, με έμφαση στη ναυτιλιακή τεχνολογία και τη φιλοξενία. Η Έκθεση θα παρουσιάσει λύσεις και προϊόντα από όλη την Ευρώπη, την Ιταλία και ειδικότερα τη Λιγουρία και τις γύρω περιοχές.
Η CLIA Innovation Expo θα φιλοξενήσει έναν Κόμβο Καινοτομίας όπου προγραμματιστές και πάροχοι λύσεων τεχνολογίας σε διάφορες κατηγορίες θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν νέα προϊόντα και λύσεις για τον κλάδο. Μεταξύ άλλων, το Περίπτερο «A Taste of Cruise» θα περιλαμβάνει έναν χώρο γαστρονομικής επίδειξης και θα φέρνει σε επαφή προμηθευτές ξενοδοχείων, τροφίμων και ποτών με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων των εταιρειών κρουαζιέρας σε θέματα προμηθειών και αναζήτησης νέων προσφορών.
Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής θα αποτελέσει συνέχεια των επιτυχημένων Συνόδων Κορυφής της CLIA στη Γένοβα το 2022 και στο Παρίσι το 2023, όπου συγκεντρώθηκαν θεσμικοί εκπρόσωποι και ενδιαφερόμενα μέρη από όλη την αλυσίδα εφοδιασμού για να συζητήσουν βασικά ζητήματα πολιτικής και εξελίξεις στον κλάδο.
Η εβδομάδα των εκδηλώσεων θα συγκεντρώσει υπεύθυνους λήψης αποφάσεων των εταιρειών κρουαζιέρας, ανώτερους εκπροσώπους ναυπηγείων, νηογνώμονες, εκπροσώπους λιμανιών και προορισμών, καθώς και κυβερνητικούς φορείς, ειδικούς στις ναυτιλιακές τεχνολογίες και προμηθευτές –υφιστάμενους και δυνητικούς– του κλάδου της κρουαζιέρας με έμφαση στην τεχνολογία και τη φιλοξενία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το συναρπαστικό γεγονός και για συμμετοχές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.Cruising.org/CruiseWeekEurope.
Για λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών στην Έκθεση Καινοτομίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στη διεύθυνση InnovationExpo@cruising.org.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments