Κείμενο: Γκιζάρη Χριστίνα

Από το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Norwegian Cruise Line ώστε να φέρει περισσότερους από 200.000 επιβάτες στην Ελλάδα από τις 2 Μαρτίου έως τις 22 Νοεμβρίου του 2022.
Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Norwegian Cruise Line Harry Sommer και τον Senior Vice President Steve Moeller, αναφέρθηκαν σε 500 προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια, με τον Πειραιά για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια να αποτελεί το κύριο λιμάνι για 50 δρομολόγια. Στόχος αυτής της ενέργειας μεταξύ των άλλων είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από τις αρχές της άνοιξης έως το τέλος του φθινοπώρου.
Σημαντική πρόταση έγινε και για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της πρωτεύουσας με τη παραμονή των επισκεπτών στην Αθήνα για τουλάχιστον δυο μέρες ώστε να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζεται η ταξιδιωτική εμπειρία και αφήνει τους τουρίστες ακόμα πιο ευχαριστημένους με την χώρα μας.
Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τη μελέτη που ολοκληρώθηκε και θα παρουσιαστεί για τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η οποία περιέχει μεταξύ άλλων και ένα πλέγμα ενεργειών για τη χρηστή διαχείριση της κρουαζιέρας, τόσο στους συγκεκριμένους προορισμούς όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments