Μια νέα εταιρεία κρουαζιέρας είναι γεγονός. Το όνομα της Virgin Voyages και ανήκει στον εκκεντρικό ιδιοκτήτη των εταιριών με την επωνυμία Virgin, στον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Η νέα εταιρεία παρέλαβε ήδη το πρώτο από τα τέσσερα πλοία που έχει προαγγείλει σε ευρωπαϊκά ναυπηγεία. Το όνομα του πρώτου πλοίου είναι Scarlet Lady και από το Μάρτιο θα ξεκινήσει κρουαζιέρες στην Καραϊβική με αφετηρία το Μαϊάμι.
Βέβαια αυτό δεν συνέβη στην καλύτερη εποχή για την βιομηχανία της κρουαζιέρας, καθώς ο κορονοϊός και η περιπέτεια των επιβατών του Diamond Princess, το οποίο έχει τεθεί σε καραντίνα στη Γιοκοχάμα, έριξαν κατά πολύ τη ζήτηση.
Οι κρουαζιέρες της Virgin Voyages θα είναι μόνο για ενήλικες καθώς το πρόγραμμα και οι παροχές του κρουαζιερόπλοιου θα είναι προσαρμοσμένες μόνο για αυτούς. Ο χώροι είναι μοντέρνοι με φωτεινά χρώματα, ενώ έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δραστηριότητες πάνω στο πλοίο από extreme σπορ μέχρι μαθήματα γιόγκα και κατάστημα τατουάζ. Θα υπάρχουν 20 εστιατόρια, 24ωρα μπαρ, κλαμπ και βραδιές με διάσημους Dj’s.
Το κρουαζιερόπλοιο είναι κατασκευασμένο βάση όλων των περιβαλλοντικών προτύπων ενεργειακής απόδοσης.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments