Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia
 
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος, ιδιοκτήτης του αθηναϊκού τουριστικού γραφείου Navigator Travel, που εδώ και δεκαετίες ειδικεύεται στις κρουαζιέρες. Μαζί του ήταν η υπεύθυνη πωλήσεων Ελένη Καραχάλιου καθώς επίσης και ο Massimiliano Gianvenuti, o οποίος με έδρα στη Ρώμη είναι ο Key Account Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Τουρκία, της μεγάλης εταιρίας κρουαζιέρας Royal Caribbean.
Οι τρεις τους συναντήθηκαν με τις αρμόδιες αρχές του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ενώ επισκέφτηκαν τουριστικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και την Λάρισα.
Η Royal Caribbean θα έχει την φετινή θερινή περίοδο (από Μάιο έως Οκτώβριο) ένα από τα κρουαζιερόπλοια της, το Voyager of the Seas, στην Ελλάδα. Το κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινά κρουαζιέρες από τον Πειραιά, πραγματοποιώντας διάφορα προγράμματα σε Αιγαίο και Αδριατική.
Όπως μας είπε ο κ. Στυλιανόπουλος: “αυτό αναβαθμίζει κατακόρυφα τις κρουαζιέρες που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει από τον Πειραιά. Οι Έλληνες φίλοι της κρουαζιέρας, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κρουαζιέρες με πολύ υψηλά στάνταρ παροχών”.
Για τους Έλληνες που σκέφτονται κάποια κρουαζιέρα για το φετινό καλοκαίρι, ένα άλλο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, το Oasis of the Seas, με τις εφτά ξεχωριστές γειτονιές στα 18 καταστρώματα του, θα ξεκινά κρουαζιέρες το καλοκαίρι από τη Βαρκελώνη και την Τσιβιταβέκια (το επίνειο της Ρώμης), προσφέροντας εξαιρετικές κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο.
Επίσης για αυτούς που αναζητούν αυτό το καλοκαίρι κάτι ξεχωριστό, ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, το Anthem of the Seas θα ξεκινά κρουαζιέρες από το Σαουθάμπτον στην Αγγλία. Τα προγράμματα του περιλαμβάνουν προορισμούς όπως τα Νορβηγικά φιόρδ, τα Βρετανικά νησιά και την Ισλανδία, καθώς επίσης τα Κανάρια νησιά και άλλους προορισμούς της Ισπανίας.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments