Τον επόμενο Δεκέμβριο η Celebrity Cruises και οι κρουαζιέρες της θα επιστρέψουν στη Νότια Αμερική!
Γραφικές παραλίες, φυσικά θαύματα που προκαλούν δέος, παγετώνες που κόβουν την ανάσα και ποικιλόμορφη άγρια ζωή είναι μόνο μερικά απ΄όσα θα βιώσουν οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας όταν η Celebrity Cruises επιστρέψει στη Νότια Αμερική το Δεκέμβριου του 2023. Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Eclipse, θα βρίσκεται νότια του Ισημερινού και για τέσσερεις μήνες από Δεκέμβριο 2023 έως Απρίλιο 2024 θα επισκεφθεί 16 προορισμούς προσφέροντας 14νυχτες κρουαζιέρες στην Ανταρκτική και 12νυχτες κρουαζιέρες στην Αργεντινή και την Παταγονία.
Μερικοί από τους προορισμούς περιλαμβάνουν το Βαλπαραΐσο στη Χιλή, το Μπουένος Άϊρες στην Αργεντινή μέχρι και την άκρη της Ανταρκτικής. Οι επιβάτες θα μπορέσουν να φθάσουν κοντά στο ηφαίστειο Osorno στη Χιλή, να παρατηρήσουν τις φάλαινες στην Playa El Doradillo στην Αργεντινή, να παρακολουθήσουν παραστάσεις Tango ή να κάνουν surf στις πανέμορφες παραλίες του Μοντεβιδέο στην Ουρουγουάη.
Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το Machu Picchu, θα μπορέσουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα με τη 16νυχτη repositioning κρουαζιέρα από το Λος Άντζελες στη Χιλή η οποία περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις στη Λίμα του Περού δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τον πιο δημοφιλή προορισμό της χώρας. Με οκτώ προορισμούς σε έξι χώρες και όχι περισσότερες από δύο συνεχείς ημέρες εν πλω, οι 16νυχτες αυτές κρουαζιέρες εγγυώνται τις πιο εξωτικές και αξιόλογες διακοπές που έκανε ποτέ κανείς.
Απλουστεύοντας την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, η χρήση Wi-Fi, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα είναι πλέον « Always Included » σε κάθε κρουαζιέρα της Celebrity.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments