Αποσπώντας περισσότερες από 175.000 ψήφους, η Ελλάδα αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως ο «Αγαπημένος Προορισμός Κρουαζιέρας» στα βρετανικά «Wave Awards». Η τελετή απονομής των φετινών βραβείων του κορυφαίου διεθνούς θεσμού για τον θαλάσσιο τουρισμό και τον κλάδο της κρουαζιέρας πραγματοποιήθηκε στο Pan Pacific Hotel του Λονδίνου.
Τα Wave Awards απονέμονται τα τελευταία πέντε χρόνια μετά από ψηφοφορία του κοινού, επαγγελματιών του κλάδου και εξειδικευμένων συντακτών στον θαλάσσιο τουρισμό. Διοργανώνονται από την εταιρεία Real Response Media, στην οποία ανήκουν τα περιοδικά «World of Cruising» και «Cruise Trade News», με τα οποία η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συνεργάζεται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια.

Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις προτίμησης των Βρετανών!

Στο μεταξύ, η Ελλάδα παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις προτίμησης του βρετανικού κοινού για καλοκαιρινές διακοπές με αεροπλάνο (μικρής απόστασης), σύμφωνα με έρευνα για τις τάσεις στον διεθνή τουρισμό κατά το 2023, την οποία διεξήγαγε η Ένωση Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΑΒΤΑ).
Η έρευνα παρουσιάστηκε στη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Travel Trends», που διοργάνωσε η ABTA στις 17 Νοεμβρίου στη βρετανική πρωτεύουσα και συμμετείχε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη.
Στη φωτογραφία από αριστερά, η Διευθύντρια Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας για τον Εθνικό Οργανισμό της Μάλτας, Tolene van der Merwe, η Global head of brand content της Travelzoo, Rhea Saran, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, και η συντονίστρια, Helen Coop, Διευθύντρια της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων Four Communication.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments